Prognoser Mote trender for høsten 2016

Mote trenden for dette året kan sammenfattes med 2 ord: «alt går». Hver kvinne vil ha luksusen til å ha på seg alt de ønsker fra en rekke tekstiler og fargekombinasjoner hele året. La oss nå diskutere de kommende motetrender for høsten 2016, slik at du får en ide om hva du skal ha på høsten, og fylle skapet med den riktige typen antrekk.

De 5 største trendene for høsten 2016:

Som modprognosen dikterer, er de rådende trender for årets høst en blanding av retroser, bruk av lyse farger og til og med futuristiske design. La oss se på de 5 store trendene, slik at du vil vite hvilken stil som passer deg denne høstsesongen:

1. Futuristisk design – Dette temaet er definert som «minimalistisk i design, men overdrevet i silhuett». Futuristisk eller futuristisk design kan brukes på hverdagsdraktene og til og med sportsklær. Sci-fi-motiv, galakseutforming og romalder stiler vil bli forventet på denne tiden av året. Bortsett fra det, vil bruken av paljetter, Lucite og mesh være primært tatt hensyn til av de fleste designere. Du bør forvente å se klær som har høye halssnor med metalliske overflater (sølv og gull), og det vil bli lagt vekt på å ha på seg sportslige stoffer.

2. Hacktivate – Dette designtemaet har som mål å være innovativt og funksjonelt samtidig. Denne ideen ble laget av designere som ser på hackere for inspirasjon. Stilen inkluderer uregelmessig kutting av klær og lappeteppe for å fremheve brukerens individualitet og kombinere den moderne techno-inspirerte designen med moderne mote.

3. Levende design – Hvis du er mer av en naturperson, så vil dette designtemaet definitivt gi deg en god og god følelse. Temaet er inspirert fra naturens biologiske mesterverk i mennesker og dyr med et snev av teknologi. Bringer sammen livløse materialer som faux pels, sko, klær og tilbehør i samsvar med digitale utskrifter og datafilder. Strikkede og bomullsstoffer brukes og er løst kuttet for å få en naturlig og avslappet følelse, og camo-utskrifter vil igjen være en vanlig må ha.

4. Mørk romantikk – Den glatte strømmen av den feministiske følelsen møter den harde, krevende kanten for å lage et rocker-inspirert, mystisk og punky designtema. Lær og jeans er mer grove og over kanten, men de er kombinert med myke gjennomsiktige farger for å gjøre utseendet mer interessant. Stilene utgir også religiøs symbolikk og gotiske undertoner med sammenslåing av studded tilbehør, krysser, metalliske øredobber for å opprettholde den mørke romantiske appellen.

5. Resurgence – Også kjent som den nye renessansen, kan dette designtemaet beskrives som helligdom av rikdom og kreativitet som kombineres med forseggjorte mote stiler. Medaljongdesign, tapestry mønstre og plysjstoffer er noen av nøkkelegenskapene for dette temaet. Alt som bruker flytende tekstiler, rike utskrifter, eller noe antrekk som viser en utsmykket design er passende for dette året, faller som det representerer opplevelsesmoteutformingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *