Ruby forlovelsesringer for bryllupsforslag

Planlegger du snart et bryllupsprosjekt? Vil du gi den beste ringen du muligens kan gi til kjæresten din som vil bety din sanne kjærlighet til henne? Hvorfor ikke gi henne en rubinring for engasjement da? I denne artikkelen skal vi snakke alt om rubinforlovelsesringene og hvorfor blir dette et ettertraktet forslagstykke spesielt i moderne tid.

Historien om forlovelsesringer rubin:

For å begynne med diskusjonen, la oss prøve å vite først beskrivelsen av ruby-perlen. Rubin er en type edelsten som har en rødaktig fargetone. Forskjellen i farge varierer fra rosa til blodrød og det skyldes tilstedeværelsen av elementet kalt krom. Navnet rubin ble hentet fra det latinske ordet «ruber» som betyr rødt og det tilhører samme korund med safiren. Ruby anses som en av de edle steinene og den røde fargen på steinen, jo mer verdifull blir den. I dag er rubin blant elitenes edelstener, og det er et naturlig element som er utvunnet i hele Asia.

Funksjon og betydning av Ruby Engagement Rings:

Rubinsteinene brukes ofte i forlovelsesringer av meget åpenbare grunner, og det er å symbolisere kjærlighet og romantikk. Den rubinske betydningen avbilder ofte kjærlighetens farge som rød, ofte knyttet til kjærlighet, lidenskap, lykke og hengivenhet. Så hvilken bedre måte å uttrykke din kjærlighet og hengivenhet til din partner enn å gi henne en elegant rubinring? Bortsett fra det, representerer rubiner også følelsene av inspirasjon, velstand og generøsitet. Det er virkelig en ideell perle å betegne dine oppriktige følelser mot den du elsker.

Ruby Innstillinger og design:

Rubinsteinen er kuttet på samme måte som andre dyrebare edelstener. Verdien av rubinbit kan bestemmes ved hjelp av 4 C, de samme kriteriene for å vite verdien av en diamant, men den fokuserer bare mer på fargekriteriene og deretter etterfulgt av de andre aspektene. Rubinens primære nyanse (farge) må være for å bli mer verdifull. I tillegg til dette, er rubiner også kuttet på samme måte som diamanter. Noen av de mest populære rubin kuttene som er fremtredende i disse tider er følgende:

1. Marquise – perlen er kuttet som formen på et øye og rubin brukt er ofte i stor størrelse.

2. Skjold – skjæret som skildrer en konvensjonell skjold som brukes i kamp med 5 sider (øvre 3 sider er mindre i lengde sammenlignet med de nederste 2 sidene).

3. Pære – Gullstenen er form som en pærefrukt.

4. Hjerte-romantikken av alle kuttene. Dette er den mest ideelle kuttet som skal brukes i en rubin som det vil understreke betydningen av din kjærlighet i den største utstrekningen.

5. Octagon – Ruby er utformet som et rektangel med 8 sider (2 lange sider av samme lengde, den andre 2 kortere enn den lengste siden, og resten av sidene er den minste plassert på hjørnene av gemstenen) .

Som alle andre forlovelsesringer, er rubinforlovelsesringene ofte satt i gult gull, hvitt gull og platina.

Så før du tenker på å la henne ha på seg brudekjoler eller brudekjoler og høre at bryllupsklokker ringer, må du gi henne den beste forlovelsesringen og vise deg de fleste oppriktige følelser med rubinforlovelsesringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *